Uitzendingen Archief

VR-S03E46

https://archive.org/download/johanjongepier_gmail_46/46.mp3

In deze aflevering hebben wij historicus Geerten Waling te gast. Hij heeft een opiniestuk geschreven in de Volkskrant over Amerikaanse toestanden op de Nederlandse universiteit. Maar hij komt ook vertellen over de geboortepapieren van Nederland: het plakkaat van Verlatinghe.
Naar aanleiding van de uitzending van vorige week hebben we wapenbezitter Wim Herman te gast die zijn expertise in het vuurwapendebat gooit. Verder hebben we Rik Kleinsmit die met harde cijfers op de proppen komt.
Verder een column van Henk over Jihad.

Uiteraard hebben we ook nog nieuwsberichten, namelijk:

bitcoinparadijs Arnhem
miljarden aan verkeersboetes
hoeveel verdient een rapper aan een boete op meningsuiting?
de Facebookpolitie wordt actief
de wereld van de wanbetalers

Iedere zondagmiddag vanaf 17:00 uur is er weer een nieuwe aflevering van Vrijheidradio op www.revolutionfm.nl