BadgerButton

Vrijheid Radio live stream

Een keer in de week nemen we op.
Meld je aan bij onze Telegram groep om te weten wanneer we gaan opnemen.

Vrijheidradio op Telegram Check de live stream Tip ons tijdens de live stream


vr-s04e06

Vrijheidradio S04E06 by Vrijheid Radio on Mixcloud

Iedere zondagmiddag vanaf 17 uur is er weer een nieuwe aflevering van vrijheidradio op Revolution FM.

Uitzending gemist? Luister dan terug via Mixcloud, Archive of download de uitzending als podcast via de iTunesstore (hier de rss feed voor wie geen iphone heeft)

In deze aflevering van Vrijheidradio relativeert Johan Jongepier met Henk het nieuws en schuift Jurjen Koopmans halverwege ook aan.
In het laatste deel van het programma is Hoc Voleurunt ook van de partij. Hij gaat het hebben over zijn artikel “de gouden gleuf” en over de MGTOW movement. Verder daagt hij de femininsten uit om met hem in debat te gaan.

Naar aanleiding van het bericht over een galeriehouder die vervolgt wordt door het OM wegens het aanbieden van “Mein Kampf” vragen we ons hardop af waarom boeken van Jan Terlouw wel mogen, want die zetten aan tot haat tegen Duitsers.
En moeten hipsters niet in kampen worden opgesloten? En welke politici zitten vandaag de dag de traditie van Hitler voort? En wat zijn de natuurlijke grenzen van vrijheid van meningsuiting?

Rand Paul stapt uit de race naar Mordor, hij was schijnbaar niet Frodo genoeg. Dit brengt Henk bij het ontstaan van de mormoonse kerk en de val van het West Romeinse rijk.En Johan vraagt zich af of Trump niet gewoon een Democratische trol is die onrust moet zaaien bij de Republikeinen.

Het bericht over dienstplicht voor vrouwen roept bij Henk herinneringen op aan de tijd dat hij opgeroepen werd. Dit roept de vraag op wat te doen als de Russen straks hier zijn?

Het bericht over het plastic jagende gezin dat een boete ontvangt wegens overtreden van de leerplichtwet roept bij ons herinneringen op aan de tijd dat wij moesten voldoen aan deze opkomstplicht om de schijn op te houden dat we er iets leerden en de vraag of het wel nuttig is wat je er leert.
Jurjen verteld over hoe het met het onderwijs in Bangladesh is geregeld en Henk haalt herinneringen op aan zijn tijd als stagiaire op een Vrije School.

Iedere zondagmiddag vanaf 17 uur is er weer een nieuwe aflevering van vrijheidradio op Revolution FM.

Comments

comments


Doneer BCH
close

Send a tip

Approximate value: 1 USD

loading...

Telegram