Alle afleveringen van Vrijheid radio

Help Toine Manders’ gezin!
De filmpjes van Toine bij het “Panama papers”verhoor in de Tweede Kamer zijn wereldwijd viral gegaan. Ze zijn van onschatbare waarde voor de uitleg van het libertarisme. En een voorbeeld van hoe kortzichtig politici en de wetgeving kunnen zijn.

Het is duidelijk dat Toine door zijn libertarische kruistocht volkomen aan de grond zit, ondanks de sociale huurwoning! De overheid heeft zijn benen gebroken en geeft hem een kruk…

Het heeft geen zin om Toine zelf financiële steun te geven, want dat verdwijnt dan weer onmiddellijk in de zakken van de fiscus, maar je kunt wel ons gezin financieel ondersteunen.

Jessica heeft gewerkt voor Toine’s kantoor, en wil per 1 september mede-oprichter worden van een belastingadvieskantoor dat vervolgens Toine zal inhuren, nu dat zijn beroepsverbod en andere beperkingen eindelijk zijn opgeheven. Hiervoor heeft Jessica een startkapitaal nodig van minstens 11000 euro. Als je ons steunt dan zouden we daarmee onszelf weer op de been kunnen helpen, en op deze manier zou Toine weer kunnen doen wat hij leuk vindt en waar zijn passie ligt. Daarvoor zouden we je erg dankbaar zijn. Help je mee?

Als je 100 euro of meer doneert, dan zal Toine, als teken van waardering, je een gratis gesprek van een uur aanbieden, in persoon, per telefoon of per (video)skype.

Geen enkele gift is te klein, maar als je niet in de positie bent om een donatie te doen, deel dit bericht dan zo breed mogelijk aub. Als je (de link van) dit artikel doorstuurt naar je relaties en op facebook zet, gaat dit beslist helpen en draag je echt een steentje bij aan vervolgacties.

Ook Vrijheidradio wil deze actie steunen met donaties in diverse cryptocurrency, scroll naar beneden voor meer info als jij in bitcoin of altcoin wilt doneren. Vrijheidradio doneert het weer aan HelpManders.com.

Een interview met Toine over deze actie is hier te beluisteren: https://archive.org/download/35Toine/35-toine.mp3

Mocht je Toine nog niet kennen zijn hier een aantal filmpjes van optredens van Toine in de media

Hieronder staat de lijst van currencies, de adressen waar je kunt doneren en QR codes.

Bitcoin

163GCgs8iJFj5C7g9xiuVXy45PgCKBWiB7


Ethereum:

0xbf3C99685398482fDfEF9Ab79F5d6597D3495D25


Dash:

XsKNa1vsvBLonbjwhcLCTdSrSsNATgspHc


Litecoin:

LNKsQjAzNeytysiQy7kbTV2iJ6yYhAEGgq


E-Gulden:

LfHnQCv5vAZYv1tRoS2bYV5NNgRwVpDdis


Euro:

Indien je wilt doneren met euro dan kun je terecht op HelpManders.com

Mocht je donaties willen doen in een andere currency dan hierboven vermeld dan kan dit uiteraard geregeld worden

Vrijheidradio accepteert donaties in bitcoin

word vrienden van de

Vrijheidradio in MP3